Tietoja minusta

Oma kuva
29 vuotias Mies ja maapallon asukki.

13.5.2009

Jaahdytetty kuutio.

Hellurei ja hellat tunteen.

Toka paiva taalla keski-Mongoliassa alkoi ihan toiveikkaissa merkeissa. Eilen naytti viela silta, etta tama kaupunki osoittautui oikein kunnon loukoksi, mutta minut pelasti USA:n Peace Corpseissa palveleva Brian. Sain hanelta muutamia vinkkeja kaupungista ja illalla istuttiin iltaa hanen ja muiden palvelus tovereiden kanssa. Kooriin kuului Ysuf: sosiaalityon tekija, Patric: Opettaa yliopistossa jotain en musta mita, Chatrine: Ei mitaan muisti kuvaa (ei johdu viinasta) ja Isabella joka opettaa kaupungissa busines viisautta. He kaikki ovat tehneet 2 vuoden sopimuksen USA:n armeijan kanssa ja palvelevat taalla vapaaehtoisesti paremman maailman puolesta? USA:lla on taalla siis asetukikohtia ja valtio on vastapainoksi luvannut auttaa paikallais vaestoa parempaan huomiseen. Se siita. Olin kuitenkin siunatussa tilassa. Kavereilla on 10kk kokemus alueesta ja Monkkoliakin taipuu ihan kiitettavasti.

Mutta tahan hetkeen. Eli asustelen nyt kommunisti aikana rakennetussa sairaalalta haisevassa ttun betoni bunkkerissa (ilmeisesti vanha sairaala tai kommunistipuolueen majapaikka). Tassa ei sinansa mitaan vikaa. Paikka on aika orkkismesta tyylin Labuan Badjo, eli vaatimaton. Tassakaan ei mitaan vikaa silla jos perus asiat on kunnossa; vessa, ovi, ikkunat, vetta ja puhtaat lakanat, niin silloin ei voi valittaa. Mutta, tuo terasbetoni hirmu on imenyt itseensa koko pitkan ja kylman talven ja nyt jakaa sita muille hymyssa suin. Minun huoneeni on siis jaahdytetty kuutio, siella on ttun kylma. Ihan uskomatonta. Ja hanasta tulee vain -asteista vetta. Siistii! :) 6 eukolla kohtuullisesti. Kiitti vaan Hese. No halpaa ravintolaa loytyy ja kuumaan suihkuunkin paasee vahan yli eurolla ja jos haluaa oikein rillutella saunan saa paalle kokonaisella 2.5 eurolla. Tosin budjetti on nyt vahan tiukilla, niin mina pysyn siina -asteisessa...

Huoltojoukkojen metsastys jatkuu taas huomenna. Jos ei heista huomisen jalkeen kuulu mitaan, niin paukin sitten heita vastaan kuumillelahteille. Pojat saa ilmeisesti ekan kunnon pesunsa vasta kun paasevat sinne. Heidan reissuaan on nyt takana n.2 viikkoa... ilman suihkua Hehe.

pahoittelen jos tekstini on hajanaista. Koitan Kiinasta kattoo itelleni jonkun vanhan raahattavan, niin saan sitten rauhassa soveltaa tanne jotain. Lopetan tahan ja palaan taas...myohemmin.

3 kommenttia:

  1. Ei tuo katkonaista ole, hyvää stoori jatka samaan malliin. Toivottavasti nyt pääset yllättämään ne yhet heebot. Äläkä lähde sille rilluttelun tielle, kyllä sä suomessa sitten pääset saunaan ;)

    VastaaPoista
  2. Keep it real buddy!

    oon vieläki vähä pahoillani etten saanu herutettuu niitä kyyneleitä eron hetkellä..;)

    VastaaPoista
  3. Hengissa selvittiin vaikka kovat enteet oli luettu. Torstaina sitten Kiinaan. Kirjoitan huomenna stoorii Mongolian lopetuksesta.

    Kevaita kaikille.

    VastaaPoista