Tietoja minusta

Oma kuva
29 vuotias Mies ja maapallon asukki.

12.5.2009

Jalleen maaseudulla

Heippa vaan ystavat.

Sain vihdoinkin blogin auki. Ystavalleni Heikille siis kavin vanhanaikaiset ja han hieman lipsahti Gurvan Saikhan kansallispuistossa. Lisaa voittelukea hanen blogistaan, joka tosin on nyt sattuneista syista tauolla (http://www.spacebuddies.blogspot.com/).

Tarkoitukseni tassa blogissa ei ole kirjoittaa niin antoisaa tekstia kuin Heikki, vaan vain paivittaa teille rakkaille tietoa missa liikun, miten ja milloin ja tietenkin kerron kaikki hauskat kommellukset mita on tullut eteen...

Tanaan siis vihdoin paasin lahtemaan Ulan Batorista takaisin maaseudulle. Tarkoitukseni on etsia kasiini ryhma keiden kanssa siis matkasimme jo aikaisemminkin. Olen nyt ollut erossa heista n. viikon ja kovalla innolla jo odotan mahdollista jalleen nakemista. UB:n polyt jatin mielihyvin taakseni silla keuhkoparkani eivat tykkaa siella leiailevasta saasteen maarasta.
Nyt siis olen saapunut Ovorhangain provinsin isoimpaan kaupunkiin Arvaiheeriin ja toivon saavani yhteyden ryhmaani viimeistaan huomenna. Otin pienen riskin silla porukka kulkee katvealueen ulkopuolella ja ei valttamatta edes tule kaymaan tassa kaupungissa, mutta meinaan odottaa taalla muutaman paivan ja keksia sitten jotain muuta tekemista jos he lipsahtavat ohitseni. Tekemista taalla pitaisi riittaa silla lahialueella on kaunista luontoa yllinkyllin. Katsotaan mita saadaan aikaiseksi. Aikaahan minulla taalla Mongoliassa on viela tuonne 21.5 saakka, minka jalkeen vuorossa on Kiina.

Kuulemiin ja Peace Out!

Ps. Ja kuviahan voi kayda katsomassa osoitteessa http://picasaweb.google.com/jholmb.

6 kommenttia:

  1. Wheres the dragon!? =) Olit ilmeisesti saanu tuon viisumi homman Kiinaan jo kondikseen? Voisitko sitten kokeilla levittää tota meiän musikaalia sinnekin päin ku ei oo noit keikka tarjouksia viel tarpeeks tippunu. Pidähän Jussi lippu korkeella siellä ja tosi asiaa et päätit kans rupee tällästä blogi pitämään.

    VastaaPoista
  2. Juu en edes viitsi mainita ketä blogi ehdotuksen Jussille antoi, vaikka olisi Jussi sen itsekkin tajunnut.

    Hienoa että pidit Heikistä hyvää huolta, luulen että oot ansainnut kunniamaininnan, tai edes muistopatsaan Korson steissille. Nyt muistat sitten tökkiä niitä mongolialaisia että ottavat susta kuvia, kun Heikki ei niitä ole ottamassa.

    VastaaPoista
  3. Hyvin oot hoitanu hommat erityisesti Hesen jeesaamisen kanssa. Laita, kuten varmasti teetkin, itses likoon reissatessas ja kirjoita häpeilemättä häsläilys eetteriin meidänkin iloks.

    Näytä niille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kannustimista. :) Pete uusi musikaalisuuden aalto tulee kohahduttamaan Kiinassa. Oon suunnitellu lapimurtro hitiks rainaa nimelta Down with the Mao. Uppaa salee sinne ku se sinne tiatsa?! Tarttis kyl jeesii siin sit vahan...

    VastaaPoista
  5. Backstreet boyssien tahtiin: Get down, get down, get down with the Mao!

    VastaaPoista
  6. HEheh eikohan tosta saada jotain aikaiseksi

    VastaaPoista